Tu Bikepark en Sant Llorenç Savall.

laClau Bicipark Blog


Campus Nadal BMX Terrassa

Posted on December 14, 2015 by Manel Ibars

nadal1516 campus bikelaclau

Escola BMX del CLUB BMX Terrassa organitza CAMPUS de NADAL BMX 2015 – 2016
Intenssiu BMX matinal amb activitats innovadores a porta tancada al circuit BMX Terrassa. Diferents grups de nivell. Amb bici-cama elástica, funbox, excursió a la muntanya en bici, visita al skatepark de Terrassa, també rebrem al circuit la visita de bikers convidats de nivell i farem mil jocs i exercicis BMX Race al millor circuit de BMX de Catalunya.
Dies: 28, 29, 30, 31 Desembre.  4, 5, 7, 8 Gener
Estarem allà de 8:30h a 14:00h. Farem classe de 9h a 13:30h
Nenes i nens de 3 a 16 anys
Preu per inscrit: 20€ per dia.
Si no tens bici-casco cap problema, te’l cedim sense cost afegit.
Si t’apuntes a tot el Campus de Nadal en preu total és de 120 €. Segon germà 50% de descompte.
Confirmar inscripció previa enviant mail a manelibars@gmail.com o al telf 654 28 59 33 Manel Ibars.
Amb el Suport de READY BIKE SHOP360BS

 

Planing:

Dilluns28 de desembre. Primera jornada, amb jocs, molt de BMX i jocs i més jocs. bici-cama elástica, rampa dirt i mini-rampa dirt i molt més. A més rebrem la visita de 25 riders BMX que ens visiten des d’Alemanya amb qui compartirem junts una activitat grupal.
Dimarts 29 de desembre BMX-Freestyle Day amb excursió pedalant al Skatepark de Terrassa i sessió de BMX Street. Al circuit + freestyle amb rampita, transfers, bici-cama elástica triks i Slackline.
Dimecres 30 de desembre amb molt de BMX Race, jocs i sessió trialera. Tot a les nostres instal·lacions BMX Terrassa.
Dijous 31 de desembre acomiadem l’any amb una matinal de BMX memorable, amb petites curses de bici un tant especials, amb la nostra colla d’amics d’Alemanya amb qui practicarem anglès i compartirem una part d’entrenament. A més el final del matí estarà carregat d’activitats dúdiques amb material nou que ens acompanyarà en alguns jocs de bici amb frisbee, pilotes i més sorpreses.
Dilluns 4 de gener amb molt de BMX Race, jocs i sessió trialera. Tot a les nostres instal·lacions BMX Terrassa compartint jornada amb visita de bmx riders alemanys i na visita sorpresa més… Serà el dia de photo-vídeo session.
Dimarts 5 de gener farem una sessió bmxera intenssa previa a la nit més màgica de l’any. Jugarem al circuit BMX, agafarem al pala i practicarem al nou i renovat pumptrak.
Dijous 7 de gener Jocs en BMX. Tast de bicicletes d’altres modalitats ciclistes. Visita d’un especialista d ela bici molt particular. Especial reptes grupals i individuals. Bici-concurs colchoneta elàstica i rampita dirt.
Divendres 8 de gener la gran aventura pels boscos propers al circuit en una excursió en bici memorable. Esmorzarem a la muntanya, tot passant per dos llocs on hi ha slats amagats per saltar en bici i tres indrets especials on visitar i sorprendre’ns. Esmorzant a la muntanya i tornant al circuit per fer les darreres mànigues de comiat del campus.
Els trainers del BMX Terrassa Marc Cano, Àlvaro i Manel Ibars seran els monitors d’aquest campus, excepte el dia 30 que no hi haurà el Manel i el dia 5 que no hi haurà el Marc. Aquests dos dies comptarem amb Trainer del BMX Terrassa Fran Garcia.
Cal que tots els dies porteu esmorzar per la parada que farem diariament pels volts d eles 10:00h i sobretot moltes ganes de passar-ho bé, fer amistats, anar en bici, aprendre i divertir-se!

Leave a Reply
↑ Top