Tu Bikepark en Sant Llorenç Savall.

laClau Bicipark Blog


Enduro La Clau 8 novembre 2015

Posted on October 12, 2015 by Manel Ibars
cartell enduro 15 bikelaclau
El 8 de novembre tenim preparat el 8è Enduro La Clau per gaudir de les millors trialeres dels voltants de La Clau Bicipark a Sant Llorenç Savall. Racons salvatges, baixades inèdites en tots aquests anys de endurada que conserva el seu caràcter inicial que va impulsar al seu dia l’Enric Galera. Recorregut exquisit enguany, no competitiu, amb avituallament intermig, guiat pels lokals de La Clau.
Uns 27km amb sortida i final al Bicipark La Clau. Inscripció popular de 5€ a les 8:30h el mateix dia. Sortida a les 9h. Hora d’arribada prevista 13:30h. Avituallament intermedi, podrem rodar els circuits de La Clau tant abans com després de la endurada que aquest any els tenim fins, molts ens quedarem a dinar al Bar La Clau en menú biker del dia, qui ho vulgui només ho haurà de comunicar el mateix dia abans de prendre la sortida. Ens ho passarem bé, vindran pro’s, però cadascú podrà rodar al seu ritme, esperarem a tothom, tindrem actitud de màxim respecte vers l’entorn i a gaudir dels paisatges i els reptes tècnics que ens presenta aquesta nova edició del Enduro La Clau.
Els lokals de La Clau ens reservem el dret de modificar el recorregut si les circumstàncies així ho aconsellen. Si plou, neva o fa fred no es suspèn.

Leave a Reply
↑ Top