Tu Bikepark en Sant Llorenç Savall.

laClau Bicipark Blog


Inici Escola BMX Terrassa

Posted on September 06, 2012 by Manel Ibars

L’Escola de BMX del Club BMX Terrassa comença una nova temporada amb entrenaments dimarts i dijous tarda i dissabtes matí. Des de Bikelaclau recolzem i aplaudim la iniciativa del Club BMX Terrassa d’oferir any rera any més i millors condicions per a la pràctica segura, saludable i correcta del BMX, impulsar la promoció d’aquest esport i transmetre aquest bon rollo d’autèntic BMX. Pots apuntar-te 1, 2 o 3 dies a la setmana i aquesta temporada els entrenaments son substancialment millors, a porta tancada, amb més entrenadors, més personalitzats i amb preus més econòmics.

Per a més info segueix llegint:

A partir del 13 de setembre…
Entrenadors Ricard Urbina i Félix Martín:

Nivell 1
de 18:00h a 19:00h

Entrenadors Ricard Urbina i Oscar Camero:

Nivell 2
de 19:00h a 20:00h


DISSABTES
Entrenador Aitor Martín:

Nivell 1 Nivell 2
de 9:30h a 10:30h de 10:30h a 11:30h

ESCOLA BMX TERRASSA 2012-2013

OBJECTIUS i CONTINGUTS DEL CURS

El curs de ciclisme proposat pel Club BMX Terrassa pretén aprofundir en l’aprenentatge de diferents habilitats del ciclisme fonamentant-se amb el BMX mitjançant jocs i activitats específiques. Practicarem diferents activitats d’aprenentatge del BMX adequades a l’edat i nivell de cada participant. Aprendrem nocions bàsiques de mecànica per a tenir la nostra bicicleta sempre a punt. Tindrem en compte l’escalfament i la preparació física per a gaudir el màxim de l’esport. Fomentarem els hàbits saludables, el companyerisme i el treball en grup. És necessari portar bicicleta (preferentment de BMX), casc i guants. La resta de material del curs serà subministrat pel mateix club. En cas de pluja intensiva es suspendran les classes d’aquell mateix dia ja que les nostres instal·lacions son a l’aire lliure. El curs de Ciclisme es desenvolupa íntegrament al circuit permanent de BMX del barri de Les Arenes de Terrassa. És un recinte vallat i tancat al trànsit amb focus de gran potència per quan es faci fosc i serveis de lavabos, sala interior, farmaciola i telèfon.

PREUS

40€ Trimestre Un dia de la setmana

60€ Trimestre Dos dies de la setmana

70€ Trimestre Tres dies de la setmana

Nota: El curs es dona tots els dies de la setmana laborables en consonància amb l’horari escolar Del 13/09/12 al 22/12/12 el primer trimestre. Del 10 de gener de 2013 al 29 de març de 2013 el segon trimestre. I del 10 d’abril de 2013 al 21 de juny de 2013 eltercer trimestre. El pagament es farà el primer dia del curs de cada trimestre en efectiu a les mateixes instal·lacions.

Per a espuntar-se als cursos de BMX del Club BMX Terrassa és imprescindible fer-se l’abonament del club anual de 80 euros i fer-se l’assegurança mèdica amb el nostre club (Llicencia).

En el cas de ser familiars, el segon abonat tindrà un 50% de descompte al abonament anual.

Amb l’abonament anual podr vindre també a entrenar sense monitor els dimecres, divendres i dissabtes.

Aitor Martín: 680510704

Ricard Urbina: 650459050

Leave a Reply
↑ Top