Tu Bikepark en Sant Llorenç Savall.

laClau Bicipark Blog


LA CLAU 20th BIRTDAY FESTIVAL

Posted on September 25, 2017 by Manel Ibars

Cartel 20 La Clau (Custom)

4 i 5 de novembre. Gran Remember cap de setmana amb:

Dissabte 4 de Novembre matí de BMX Race: CURSA OPEN BMX LaClau

Dissabte 4 de Novembre a la tarda: DIRT JUMP CONTEST LaClau

 

Diumenge 5 de Novembre matí: MINI DH KIDS CUP LaClau Copa Catalana

Diumenge 5 Novembre matí: OPEN TRIAL EL BIXU

 

Dos dies memorables amb esdeveniments de 9h a 18h, molt de ridding, cares conegudes, bar, musica, bones butifarres, curses obertes i tot el Bikepark per disfrutar com als vells temps.

No hi falteu!!!!

 

INFO@BIKELACLAU.COM

Nota: El 10th Enduro La Clau el farem el diumenge 12 de novembre.

Estem molt engrescats preparant l’esdeveniment, les diferents proves del cap de setmana i recuperant amb feina i il·lusió els circuits que tant hem gaudit al llarg d’aquests 20 anys. Molta gent ens està donant un cop de ma, recuperant el caràcter voluntari i alturista del Bikepark i els Festivals LaClau de sempre. Ja podeu venir a rodar i donar un cop de ma amb els circuits quen vulgueu. Per rodar a La Clau aquell cap de setmana serà necesaria la compra de la pulsera del esdeveniment. 10€ Per els dos dies (si vens 1 dia també 10€). De totes maners, la pulsera us la donaran sense cost afegit si participeu a qualsevol de les proves que hem preparat aquell cap de setmana per gaudir de la bici. Participa!

OPEN BMX LA CLAU

Cursa de BMX Race al recuperat circuit de La Clau. Per participar de manera amistosa en un circuit que no cumpleix les exigències de les curses oficials del BMX d’avui, però on grans i petits gaudirem d’unes mànigues emocionants, amb possibilitat de participar amb llicència de dia, categoria lokals, i les adaptacions i facilitats pròpies d’una cursa social de promoció. Apunta’t de manera anticipada o fes-ho aqui el mateix dia de la prova a les 9h. Tindrem entrenaments fins les 11h i mànigues de cursa social fins les 13h que farem el lliurament de premis.

 

DIRT JUMP CONTEST LACLAU

Dues hores de Jam session al campillo i la linia Dirt Pro on el públic i un jurat expert valorarà els inscrits sense treure’n una classificació, sino per determinar el millor rider, el millor truc el rookie de la tarda i la millor caiguda. Dissabte 4 de novembre de 16h a 18h.

 

MINI DH KIDS CUP LaClau Copa Catalana

Cursa de MiniDH inclosa al calendari català de Descens pensat per  ala promoció i l’impuls del descens adreçat a la mainada on també podrà participar tothom. El circuit no es podrà entrenar el dia abans, l’encintarem el mateix diumenge ben dora per tal que tothom l’entreni diumenge de 9h a 11h i poguem fer les dues mànigues cronometrades amb fotocèl·lula de 11h a 13h. Tot seguit liurament de premis. Inscripció anticipada a través de ciclisme.cat 12€ i el mateix dia de la prova aquí a La Clau Bicipark 15€.

 

OPEN TRIAL EL BIXU

A la Àrea de la Escola de Trial de La Clau trobarem marcades un total de 5 zones  i 2 voltes. Tindrem zones ideals per als diferents nivells. Inici 9:00h. Final trial 13:30h. Hi haurà entrepà i obsequi per a tots els participats, i també servei de bar.

 

Agraï infintament la col·laboració de totes les persones i entitats que fan pssible aquest esdeveniment, especialment Club BMX Terrassa, Ajuntament de Sant Llorenç Savall, 360BS, Ready, Air Grafic, manelibars.com, Vilabike, MotorVallès, El Bitxu, TerraBiketours, Pukso. 

Leave a Reply
↑ Top