Tu Bikepark en Sant Llorenç Savall.

laClau Bicipark Blog


Team LACLAU-360BS BMX en Barna el 14 y 15 de junio

Posted on May 22, 2009 by Manel Ibars

plano-bikeshow

El Equipo LACLAU-360BS vuelve a ser el encargado de organizar el cotarro en la Zona BMX de la Festa de la Bicicleta i els Patins de Barcelona en su nuevo emplazamiento de llegada al Fórum que este año absorbe además las actividades de la feria BikeshowBCN. Como siempre, contando con LACLAU-360BS, la ZONA BMX, os prometemos que  volverá a ser la más cañera de todas…

En este post todas las novedades… Sigue leyendo

El Team LaClau-360BS organizará todas las actividades de BMX en el Park. Abriremos las instalaciones en plan FreePark para que la gente pueda montar por libre. Organizaremos competis de Amateur para que todos los aficionados al BMX y futuras promesas puedan demostrar de lo que son capaces. Organizaremos competis de Pro’s con un cartel de invitados de lujo que vamos a flipar: Sergio Layos, Bommel, RC, Naran,… y los monitores del Team LaClau-360BS organizaremos cursos de iniciación y perfeccionamiento al BMX con nuestra flota de bicis WETHEPEOPLE y el apoyo de FreedomBikes.

Ya ves, multiactividades abiertas a todos, libres, pedagógicas, competitivas y espectáculo del mejor BMX de Europa. LACLAU-360BS te esperamos en la Festa de la Bicicleta i els patins de Barcelona & Bikeshow 14 y 15 de junio en la Zona Fórum.

festabici1

El Team LACLAU-360BS organizando y realizando todas las exhibiciones de la festa de la Bicicleta de  Barcelona en 2007

Tony Raba, Andreas, Carles Torralba, Alfredo Moreno, Ivan Acosta, Felipe Díaz y Manel Ibars

festabici2

Manel Ibars de Backflip durante las Exhibiciones del team La Clau-360BS de la Festa de la Bici de Barcelona

bikeshow1

Foto del pasado Bikeshow 2008 donde el Team La Clau-360BS organizó los cursos, actividades y competis

 

Extret de la web oficial de l’Ajuntament de Barcelona:

Entre les novetats d’enguany destaca la nova ubicació de la festa ciutadana, que en aquesta ocasió se celebrarà al Fòrum. La segona setmana de juny, els vehicles sense motor seran els grans protagonistes de Barcelona. I és que la tradicional Festa de la Bici i dels Patins torna el diumenge 14 de juny, a partir de les 10 del matí,  amb una agradable passejada per la ciutat, així com amb una gran festa ciutadana repleta d’activitats per a totes les edats.Bicicletes, patins, patinets, tàndems, i en definitiva, qualsevol mitjà de transport que es desplaci sobre d’una manera sostenible està convidat en aquesta jornada lúdico-festiva oberta a la participació de tothom.De moment, i per anar fent boca, el web d’aquesta emblemàtica activitat ja està en línia, de manera que es poden consultar totes les activitats i conèixer algunes de les novetats d’aquesta nova edició. La  més important d’elles és la nova ubicació de la festa ciutadana, que estarà situada al Fòrum, i que coincidirà amb el Bike Show, la gran fira activa de la bicicleta que enguany també s’unirà a la festa. L’objectiu de la Festa de la Bici i dels Patins, que celebrarà la seva 29a edició, és seguir fomentant l’ús d’aquests vehicles sostenibles entre la ciutadania, com a mitjà de transport saludable i a bord del qual divertir-se d’allò més.

 

 

Leave a Reply
↑ Top