Tu Bikepark en Sant Llorenç Savall.

laClau Bicipark Blog


Sabios consejos

Posted on October 28, 2009 by Manel Ibars

laclaubmx

*** Si quieres montar como nunca en La Clau Bicipark estas fechas son sin duda las mejores. La tierra seca de verano queda atrás. El terreno está en excelentes condiciones en La Clau Bicipark siempre hasta mayo-junio que las condiciones metereológicas no son tan favorables. El otoño-hinvierno es la mejor época para campillear en La Clau. Nada de viento y circuitos al 100%. Antes de venir por eso infórmate bien que no llueve ni ha llovido el día antes, ya que cuando el terreno se embarra el bicipark se cierra para que las bicis y pisotones no lo destrocen. Hazte socio y pásate entre semana o los fines de semana y disfruta de La Clau Bicipark. Aquí estaremos. Tírale!!!!

+ Consejos y noticias en leer más

*** Tras las generosas lluvias de la semana pasada que nos obligaron a cerrar el Bicipark La Clau por lo embarrado de la situación hasta el lunes 26 de octubre que desde entonces ya tenemos el Bicipark La Clau plenamente operativo. La mañana del sábado 31 de octubre hemos quedado un buen puñado de lokals de La Clau para reparar algunos circuitos y refinar zonas de vuestro/nuestro Bikepark favorito.

*** En Al Otro Lado entrevistan a Rafa Alvarez… pasen y vean.

*** Buenas fotos del pasado evento en Premià de Dalt:  Happy Ride La Poma AQUI.

*** Los resultados de las carreras de BMX son logros históricos que quedan. Los de hoy y los de ayer, como bien queda demostrado en el Blogg BMXOldschool80’x y este Especial primeros resultados de los ochenta.

*** Bernat Guardia es un Mountain Biker habitual de la Clau Bicipark, que se pasa por aquí con su Mountain Bike a entrenar y competir desde el primer dia del primer evento en La Clau con su Mountain Bike. Parece que algo va a cambiar…. Yo quiero ver al crak de Bernat saltando en el campillo con una BMX !!! Va a conseguir marcarse unos transfers y latigazos como con la 26’? O solo sabrá saltar de corrado?
Ahí va la noticia de Bernat Guardia y su nueva WETHEPEOPLE ENVY 2010 afiancada en 360BS.

*** Noticias desde el Club Ebrebike… Hola , sóc el Juanjo del club ciclista Ebrebike.Us explico breument com va anar la “PaülStreetBiker” ’09 Copa Catalana DH urbà: L’any passat ja es va fer aquest descens com a activitat del club (cursa federada però només per als corredors de per aquì)
i va ser un exit, aixì doncs ens vam plantejar de pujar a un nivell més gran aquest circuit… Després de mesos treball el dijous tarda vam començar a preparar el traçat fins el mateix dissabte matì… El dissabte tarda van  fer entrenaments ja amb el circuit tancat de 16 a 19:30 hores amb uns 35 inscrits i el diumenge vam arrivar als 65,començant la cursa a les 10:45h. El traçat va agradar moltíssim a tots els participants (ni una queixa i moltes lloançes, tal i com es pot comprovar al foromtb) hi havien 7 salts amb tres de molta dificultat cosa que va fer vibrar als escpectadors que vam omplir la població de Paüls, destacar que no hi va haver cap incident ni problema .Auest any era la segona edició, pero ha sestat la primera vegada que es realitzaba una Copa Catalana de descens urbà a les Terres de l’Ebre i la segona a la provincia de Tarragona. Despres de Andorra (Escaldes-Engordany) la “PaülStreetBiker” continua la Copa Catalana de descens a Lleida per un circuit situat a la Seu de Lleida el pròxim dia 1 de Novembre. Tots els socis de c.c. Ebrebike ens vam posar mans a l’obra per dur a terme una gran prova ciclista de molta espectacularitat però que no tè els mitjans de la resta de disciplines, tot i aixì amb molt d’esforç els Ebrebikers vam conseguir situar al mapa del les curses de BTT la població de Paüls, de ben segur tal com deien tos els articipants (van nenir equips d’andorra , Barcelona, Castelló , Valéncia, Aragó ….aixì ho esperem. Només donar les gràcies a tots els col·laboradors (l’Esplai Ciclista, Fabregues, Masale productes/Acana, Guabiana dels Ports, Beniemocions,Mondraker, Redbull, Equiworld, Güeche, i tots els col·laboradors de Paüls . http://www.youtube.com/watch?v=TxzawuvFITQ
Sense ells no hagues estat possible!!! Adjunto algunes fotos i links. Possarem més material a: www.natrosavall.com
http://www.youtube.com/watch?v=XmPPord2MhU  http://www.youtube.com/watch?v=_-RuFOtks30 
 
http://picasaweb.google.es/garciajul/PaulsUrbanDH2009#slideshow/5396580660094990578
 
http://usuarios.arsystel.com/dntgomez/Pagines/2009/Pauls%2009/Scratx%20DH%20Urban%20Pauls.pdf
  
http://usuarios.arsystel.com/dntgomez/Pagines/2009/Pauls%2009/Categories%20DH%20URBAN%20PAULS.pdf

Leave a Reply
↑ Top