Tu Bikepark en Sant Llorenç Savall.

laClau Bicipark Blog


15º ENDURO LA CLAU 2022

Posted on October 06, 2022 by Manel Ibars
Enduro laclau 2022
El 6 de novembre sortirem a disfrutar de la QUINZENA edició del Enduro La Clau. El mateix esperit de cada any, pararem a esperar a tothom disfrutant d’una selecció de les millors trialeres del entorn de Sant Llorenç Savall. El recorregut tindrà novetats com fem sempre, diferent, sorprenent, amb molts trams de senders agradables per a tothom i algunes zones especialment tècniques i exigents fins i tot per a qui tingueu bones habilitats tècniques. Aquest any el recorregut és d’uns 30km amb sortida i final al Bicipark La Clau que potser modifiquem els lokals sobre la marxa en funció de la méteo i com anem de temps. Sortida a les 9h, sense cost. Hora d’arribada prevista 14h. Avituallament intermedi. Ens ho passarem bé, vindran pro’s, però cadascú podrà rodar al seu ritme, esperarem a tothom, tindrem actitud de màxim respecte vers l’entorn i a gaudir dels paisatges i els reptes tècnics que ens presenta aquesta nova edició del Enduro La Clau que servirà per a celebrar, també els 25 anys del Biciaprk La Clau. Es tracta d’una srotida no competitiva, no us foteu de cap i tireu-li d’acord amb les vostres capacitats, guiat pels lokals de La Clau, Enduro mític, nosaltres l’enduro l’entenem així.
Els lokals de La Clau ens reservem el dret de modificar el recorregut si les circumstàncies així ho aconsellen. Això si, si plou, fa calor, neva o fa fred no es suspèn.
T’hi esperem. Tira-li!
Podras portar el trak al teu gps. Descarrega-te’l de wikiloc: https://es.wikiloc.com/rutas-mountain-bike/endurolaclau2022-116297170
Pots Pots comprar-te la samarreta del 25 aniversari de la Clau Bicipark. En farem una tirada molt limitada, només  a qui la demani amb antelació. Cost 40€ envia watsap al 654285933 per demanar la teva talla i les tindrem aquell mateix dia a la endurada. EL disseny de la cami serà algo així:
IMG-20221012-WA0005

Leave a Reply
↑ Top