Tu Bikepark en Sant Llorenç Savall.

laClau Bicipark Blog


4a edició de la Pedals de la Marató Solidaria de Sant Quirze Safaja

Posted on December 08, 2011 by Manel Ibars

Ens arriba interessant informació de la 4a edició de la Pedals de la Marató. Pedalada Solidaria a Sant Quirze Safaja en benefici del Marató de TV3.  Ruta de 30 Km molt técnica. El recorregut és tipus  Sanglanada de Calders, Ruta dels Senders de Navarcles, Hivernal de Sanpedor,… cap a un 70-80% de Senders i trialeres.

18 de desembre ( dia de la Marató de TV3)
Sant Quirze Safaja
LLoc : Parc de L’Aigua.
Inscripcions: al mateix dia de 8,30 a 9,30h.
Preu: 12€ ( + 4,5€ si no es disposa de llicència)
Avituallaments líquids i sòlids,  botifarrada i cigronada a l’arribada.
Obsequi per als participants.

2 circuits:
– LLarg de 30 km, Tècnic, per senders i trialeres. Nivell alt (1000m de desnivell positiu)
– Curt de 12 km, recorregurt mes fàcil, nivell baix (300m de desnivell positiu)
– Les dues rutes es troben i es poden combinar.

Amb l’objectiu d’unir la vostra col·laboració solidaria amb la pràctica del vostre esport favorit, ara fa 4 anys que des de Sant Quirze vàrem tirar endavant la iniciativa d’organitzar una pedalada solidària. D’aquesta manera, podíem oferir a tot aficionat a la BTT una forma fàcil d’unir l’aportació econòmica que cadascú ja feia de forma independent, amb la pràctica del BTT i el contacte amb la natura. Aquella iniciativa que va començar amb un dia de neu del desembre del 2008 i en la qual vam comptar amb els quatre incondicionals de sempre i poc més, s’ha anat consolidant amb un augment important de la participació i una bona acollida de la gent. Així doncs, ens tornem a presentar a vosaltres per oferir-vos la possibilitat de participar a l’edició d’enguany. Amb la finalitat d’ajudar en la investigació sobre la regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits tot anant amb bicicleta, hem dissenyat dos recorreguts; un de llarg i tècnic, nodrit de senders i trialeres, exigent però molt divertit, per tots aquells que vulguin apretar-se i fer córrer l’adrenalina; I un de curt, en aquest cas més assequible, pels que busquin un matí d’esport tranquil. En aquesta edició, a diferència dels altres, els dos recorreguts es van trobant en diferents punts, de manera que si algun participant escull la ruta llarga i en algun punt es troba cansat pot continuar per la ruta curta i viceversa.

 Us esperem a tots doncs, en la nova edició de la Pedals de la Marató de Sant Quirze Safaja, per compartir un matí d’esport solidari!

Leave a Reply
↑ Top