Tu Bikepark en Sant Llorenç Savall.

laClau Bicipark Blog


Propostes Top 10 de Desembre

Posted on December 10, 2012 by Manel Ibars

Avui 10 et proposem les 10 propostes Top de Bikelaclau per aquest mes de desembre que no et pots deixar perdre:

1.- Vine a disfrutar amb la bici dels diferents circuits de La Clau cada cap de setmana. La quota anual et serveix per tot el 2013 i el que queda de 2012 i et costarà només 50€. Disfruta tot l’any dels circuits, els salts i l’ambient de La Clau per cuatre duros.

2.- Fes la teva subscripció gratuita a BICIMAG i disfruta del nº3 de la revista de bicis més fresca del moment que está a punt de sortir  i a Bikelaclau ens hem assebentat que aquest nº3 promet molt……

3.- 15 i 16 de desembre mercat de bicis i accessoris d’ocasió a La Poma. Part dels beneficis aniran destinats a La Marató de TV3.

4.- Cursa de Nadal BMX de Terrassa. diumenge 16 de desembre. També amb La Marató de TV3.

5- Cursa BMX Race a La Rioja 22 de desembre

6.-Inaguració del Park Urbà de Figueres. Una bona munió de riders del Team La Clau&360BS hi serem presents. A Figueres sempre hem gaudit de grans exhibicions BMX ien aquestes bones rampes noves, l’ambient segú serà guapíssim.

7.- Biketrial Campus de Nadal a Matadepera i Terrassa

8.- Per nadal regala bikepark La Clau. 50€ el Bono anual i disfruta tot l’any, tots els dies dels circuits de La Clau.

9.- participa a La Última Street amb el millor ambient desenfadat de BMX pels carrers de Barcelona. Sortida des de 360BS. Final amb la projecció de la Premier del vídeo 2012 PIRATE BMX Road Trip. 29 de desembre.

10.- Fes les teves compres nadalenques de bici i moto a www.readybikeshop.com

Leave a Reply
↑ Top